Karaköy TOKİ İlkokulu

Vizyon: Evrensel değerleri benimsemiş, başarıda sınır tanımayan, toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Karaköy TOKİ İlkokulu olarak; eğitim-öğretimde Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlılığı esas alan, Türk toplumunun temel değerlerini, ahlakını önemseyen, kendisi ve çevresiyle barışık, eleştirel düşünebilen, yaratıcı ve üretken, kendisine güvenen bireyleri en iyi şekilde yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:50 / 15:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karakoytokii.meb.k12.tr

Adres - DAĞKENT MAH. CİVEKLER MEVKİ TOKİ KONUTLARI KÜME EVLERİ DAGKENT TOKI ILKOKULU/ORTAOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / BOLU

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Karaköy TOKİ İlkokulu Karaköy 1. Etap TOKİ Konutları MERKEZ/BOLU

Ulaşım Şehir merkezinden ulaşım her yarım saatte bir kalkan belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır.(Ücret:1.70 Tl)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 km